header over ons marco wouters
USP2 Marco Wouters
NIEUW & INRUIL/INKOOP
USP1 Marco Wouters
VELE KLEUREN
USP3 Marco Wouters
DUURZAAM MEUBELSTUK

OVER MARCO WOUTERS

MARCO WOUTERS IS ANDERS

Marco Wouters is anders dan de gemiddelde aanbieder van buiten- en binnenmeubelen. Je hebt hier niet te maken met een groot bedrijf met een duur kantoor en een complexe organisatie met managers en medewerkers inkoop-, verkoop-, marketing-, administratie- en transport. Marco Wouters is een persoon. Een gedreven ondernemer met passie voor mooie meubelen. 

Creative in Trade

MARCO WOUTERS AAN HET WOORD

“De verkoop van (tuin)meubelen is een uit de hand gelopen hobby. Ik vond het altijd al leuk om spullen te kopen en verkopen. Op een dag liep ik tegen een set Fermob-stoelen aan. Wat een mooi ontwerp en wat een comfort! Ik kocht de stoelen op en bood deze te koop aan via internet.

Toen bleek dat veel mensen er net zo enthousiast over waren als ik, ben ik steeds meer gaan inkopen. Zo groeide het uit tot een heel bedrijf en bied ik nu, naast tweedehands Fermob meubelen, ook de volledige collectie van Houe meubelen aan. Ik doe alles gewoon zelf, naast mijn werk, in mijn vrije tijd.

Het leukste vind ik het afleveren bij de mensen thuis. Het is altijd weer een mooi moment om mensen blij te maken met deze schitterende meubelen.”

Marco Wouters logo+tagline
sfeerbeeld over marco wouters

SCHERPE PRIJZEN

Marco maakt er een sport van om de meubelen aan scherpe prijzen aan te bieden. Hij koopt ze zo goedkoop mogelijk in verkoopt ze met een minimale winstmarge. “Ik zie het nog steeds als hobby en ben tevreden met de marge die ik hanteer. Bovendien ben ik geen kosten kwijt aan een groot kantoor of externe partijen voor bijvoorbeeld transport. Dat zie je allemaal terug in mijn prijzen.”

SERVICE

De prijzen zijn dan wel laag, dat geldt niet voor de service van Marco Wouters. Deze is van bijzonder hoog niveau. Marco is zeer flexibel in leveringsdagen en -tijdstippen en kan vaak al binnen een week leveren omdat hij grote voorraden aanhoudt. Je oude tuinmeubelen neemt hij graag van je over en betalen doe je bij Marco pas bij aflevering, als je zeker weet dat alles in orde is. Bekijk hier welke service Marco nog meer biedt.

Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies. Lees meer

Sluiten